VBWebdesign       2015METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

Spania

Langtidsferie Alumenecar


Flere og flere turister oppdager at Spania tilbyr mer enn sol, sjø og sand . Interiøret utstråler masse spansk stolthet og temperament . Bare for nesen og tungen , er landet en fest, takket være de fantastiske lokale tapas . Øynene er ikke kort . Den varierte naturen er overveldende å være stille . Og hva med arbeidet med artister zoals Velazquez , Picasso, Dali og Gaudi ?

Byene er forskjellige. Fra den kosmopolitiske Barcelona til Madrid og Sevilla moderat konservativ . I de pittoreske landsbyene kan du nyte atmosfæren av evig verdi . Kort sagt , er Spania en fest for sansene .

For solen, er Spania himmelen på jorden. Vannsport entusiaster kan nyte mer enn i Spania .

Kysten er strødd med vakre strender og været er sommeren garantert fornøyd . Faktisk , strendene i Barcelona og på sørkysten , er populære gjennom årene . I likhet med de tropiske Kanariøyene. Mer om , det krystallklare sjøvannet. I kombinasjon med palmer på bulevarder , oppstår naturligvis en tropisk feriefølelsen.

Tarragona / CATALUNYA - hvis du liker god mat og drikke er , så skåret i Spania . Med vinregionen Rioja , Spania har de beste vinene i verden. De guddommelige sherry variasjoner - fra knusktørre til veldig søt - anbefales. Hva som skjer hver region har sine egne spesialiteter - alt fra kjøtt og fisk til vegetarianer. Og med rette! En fest for ganen , den tapasEspecially i eksklusive tapasbarer .

Til slutt et tips : Du har aldri sett noe så bra som pata negra skinke smakt. Den imponerende palett av smaker danser rundt i munnen i minutter .