VBWebdesign       2015


METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

Reiseforsikring


Travel Guard Reiseforsikring.

Vi i Travel Guard vet at det aller viktigste ved reiseforsikring er at våre kunder føler seg trygge når de er på reise. Som et av verdens største forsikringsselskap har vi et nettverk som sikkerstiller deg og din familie på små og store reiser. Vårt norske skadekontor sørger for at du som kunde får et raskt, enkelt og riktig oppgjør når du sender oss en skademelding. Hos Travel Guard kan du enkelt innhente tilbud på prisgunstig reiseforsikring via Internett, slik at du lettere får tilgang til den sikkerheten du trenger.


Travel Guard er markedsnavnet for reiseforsikring i Chartis, en av verdens ledende aktører innen forsikrings- og finansielle tjenester. Chartis's filial i Norge håndterer i tillegg til Travel Guard reiseforsikring også forsikringsbehovene til mange av Norges største selskaper og organisasjoner offentlig og privat sektor, samt mindre bedrifter.


Litt om Chartis

Chartis er et av verdens ledende selskaper innen forsikring som kan dokumentere over 90 års erfaring innen forsikring og kundeservice. Chartis etablerte sin virksomhet i Norge i 1985, og har fått et solid omdømme når det gjelder utvikling av innovative forsikringsprodukter som tilpasser seg kundenes endrede behov. Chartis tilbyr et stort utvalg av forsikringsprodukter i tillegg til reiseforsikring til privat- og bedriftsmarkedet, som blant annet ulykkesforsikring, ansvarsforsikring, styreansvar og forsikringer for bygninger og ting.


Du finner mer informasjon om Chartis ved å lese mer på www.chartisinsurance.com.


Reiseforsikring