VBWebdesign       2015METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

Nord Korea


Nord-Korea , offisielt Den demokratiske folkerepublikken Korea , er et land i Øst-Asia , i den norddelen av den koreanske halvøya . Hovedstaden og største by er Pyongyang . Den Amnok River og Tumen River danner den internasjonale grensen mellom Nord-Korea og Kina . En liten del av Tumen -elven ligger også langs grensen mellom Den russiske føderasjon , etter elvas thalweg . Den koreanske demilitariserte sonen danner grensen mellom Nord-Korea og Sør- Korea . Legitimiteten av denne grensen er ikke akseptert av begge sider , som begge landene hevder å være den legitime regjeringen i hele halvøya .

Turisme i Nord-Korea er organisert av det statseide Korea International Travel Company . Alle turister / besøkende er stadig ledsaget av en eller to guider, som vanligvis snakker turist morsmål . Mens turisme har økt de siste årene , turister fra vestlige land fortsatt noen.

De fleste besøkende kommer fra Kina , Russland og Japan . For borgere av Sør- Korea , er det nesten umulig å få visum til Nord- Korea , de kan få innreisetillatelse til spesielle turistområdene utpekt for sørkoreanere , for eksempel Kaesong . USA borgere var også gjenstand for visumrestriksjoner, lov til å besøke bare under den årlige Arirang -festivalen , og disse restriksjonene ble opphevet i januar 2010 . Færre enn 2500 amerikanske borgere har besøkt Nord-Korea siden 1953 .

I området av Mount Kumgang , selskapet Hyundai etablert og driver et spesielt turistområde . Reis til dette området er mulig for sørkoreanere og USA borgere , men bare i organiserte grupper fra Sør- Korea . En spesiell administrativ region , Mount Kumgang turist-regionen, finnes for dette formålet . Turer til regionen ble suspendert etter at en sørkoreansk kvinne som vandret inn i en kontrollert militær sone ble skutt og drept av grensevakter i slutten av 2008 . Når turer ikke hadde gjenopptatt innen mai 2010, kunngjorde Nord-Korea at det ville gripe sørkoreanske real eiendom eiendeler i regionen .

Det finnes hoteller over hele landet , den største tiden opererer være Yanggakdo International Hotel .

 Shanghai-Beijing-Nord Korea

 7 Dagers Nord Korea Turer