VBWebdesign       2015


METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

Italia

                        Turer i Italia

Italia er et land med totalt, oppsiktsvekkende ytterpunktene. Når det gjelder geografi alene , er det en av Europas mest katastrofe -utsatt land. Italias sivile tjenesten fungerer i en konstant beredskap for å takle landets aktive vulkaner , jordskjelv , flom , skred , skogbrann ...

En stor del av landet er kupert , og moderne Italia er formet av sin naturlige geografi og årtusener av turbulent historie . I løpet av de siste tre tusen år har Italia hatt en konsekvent rik kultur , produserer fine bygninger , kunstverk, og en mythologised historie med tidløs appell.

Fra juvelene i den italienske rivieraen til den høye skråningen av Abruzzo , jo mer tid du tilbringer i Italia , jo flere ansikter du vil oppdage . Italia og italienerne , er noen ganger dyrket og barbarisk , moderne og surreally gammeldags, lat og bor i Thrall av fortiden , og neglisjerende av det.

Dette er et land der byene har vært i krig med hverandre i århundrer .. Nå som maskerer seg som fotball rivalisering eller civic stolthet , men egentlig er det en videreføring av halvøya bystaten kultur. Italienerne alle føler de " hører " først og fremst for sin by (dette kan være foreldrenes fødested, hvor de aldri har levd ) , så kanskje til Europa . " Italia " er et begrep som fortsatt arbeidet, og Mameli nasjonalsang et verktøy som utøves ikke til tilpasset , men for politiske formål . Hvis du ønsker å glede en italiensk , først ros skjønnheten i byen deres . For det andre sammenligner det gunstig med andre italienske byer .

Italia betyr noe annet for enhver turist. Pizza, ruiner, flotte kunstverk , varme strender, kjekk ungdom, god vin ... Landet er en engasjert en, og få besøkende forlater skuffet . Hvis du er ute etter ett aspekt av Italia , finner du det servert på tallerkenen din , enda rikere enn du forventet . Og hvis du er åpen og lyttende , sjansene er du vil finne mye mer enn du har drømt om.Hoteller i Italia direkte på nettet