VBWebdesign       2015METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

India


Varmt klima, varm mat

Den indiske subkontinentet, en solid land med over en milliard innbyggere, er delt inn i tre soner. Under Himalaya ligger på sletten der Ganges og Indus flyt. Dette er vanlig i sør på et bord platå gjennomskåret av elver, kyst-sletten grenser til bred. Det er et subtropisk til tropisk klima. I tillegg til mange kulturelle og historiske monumenter, har India Nyttig en rekke naturreservater i særdeleshet. Det indiske kjøkkenet er veldig rik, variert, velsmakende og - hvis du ikke er forsiktig - varmt.


 Maharshtra Vintur

 Det Gyldne Triangel

 Det Gyldne Triangel & Yoga-Turer

 Det Gyldne Triangel med Varansi og Khajuraho

 Vinturer I India

 Klassike Rajasthan

 Spesielle Cuisine Turer - Nord India

 Dristig Vintur I India

Markeder og palasser i India

Den enorme India garanterer en rekke særegne arkitektur og en fantastisk variasjon mellom pittoreske gamle landsbyer og moderne storbyer. Den fascinerende overfylt basar av Chandni Chowk i Delhi til Taj Mahal i Agra, spøkelset byen Fatehpur Sikri, den øde hovedstaden i Moghulrijk fra det 16. århundre, før den rosa (sandstein) Jaipur byen, med sine vakre palasser og markeder. Fra fargerike landsbyer med trange smug til gamle byer med marmorpalassene og imponerende templer. India er full av staselige palasser, majestetiske festninger, gamle templer og tradisjonelle hus i vakre daler. Foruten selvfølgelig utallige gamle skur og skinnende nye high-rise arkitektur.


Mat og drikke
Den omfattende indisk mat er preget av den utstrakte bruken av karri, pepper, safran og andre krydder. Standarden på måltider er den indiske curry, en krydret rett bestående av fisk, kjøtt, grønnsaker eller eggeretter. Populær er ris med dhal, en tykk saus av linser.

Disse rettene kan bestilles hvor som helst i små restauranter eller boder. I mange hoteller er også vestlige retter.

Te og brus er allment tilgjengelig, samt mineralvann. Lassi er en kjølt yoghurt drikk som ser litt ut som kjernemelk. Kokosmelk er en stor tørstedrikk.


 Hoteller I India pa netter