VBWebdesign       2015METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

Cuba


Avslappende under revolusjonerende flagg

Cuba er dronningen av Antillene: en stor karibisk øy i midten høye fjellkjeder. Følgende strekker en stor, fruktbare sletten myr, som blir fjellrike. I de vestlige høye åser. Ligger Og for de som ser på kartet, er Cuba en smilende krokodille i det karibiske hav. Klimaet er tropisk og fuktig. Turist sentrene er Havana, Trinidad, Santiago og strendene i Matanzas. Hvite strender for avslapning, svømming, dykking og snorkling. Kolonial arkitektur, gjestfrihet, gamle biler, sigarer, rum og salsa: det er hva turister er mest slående i Cuba, Karibia smeltedigel, hvor sol og glede forenkler det kompliserte livet under den revolusjonære flagg.

Terrasser og prefabrikkerte i Cuba

I byene kan fortsatt bli funnet fra kolonitiden, som vitner om tidligere vell av den spanske og kreolsk elite mange arkitektur: monumentale bygninger med arkader og uteplass luksuriøse, dekorert med delikat smidd og alltid bygget rundt en sentral gårdsplass. De omfatter finnes i de sentrene i Havana, Camagüey, Santiago, Remedios, Gibara, Sancti Spiritus og Trinidad definitivt tilbake. På landsbygda, type bolig karakteristiekste grenda bestående av 'Bohios', rektangulære hytter med vegger av tre, kjørte jorden gulv og tak med palmeblader. Etter revolusjonen i 1959, landet Cuba også proppfull med stygge bonde kommuner, prefabrikkerte hus og mange skoler, som i midten av feltene ble satt ned.


 Best of Cuba Turer

 Oppdagelsestur pa Cuba 1

 Oppdagelsestur da Cuba 2

 Oppdagelsestur da Cuba 3

 Wester Cuba  Cycling Programm

Cuba, ikke noe land for vegetarianere

State Restauranter i Cuba er ofte en grunn til ergrelse: treg service, dårlig mat, dyrt. Pesoen restauranter og kafeteriaer er gjenkjennelig med de lange køer og ... den ofte elendig mat. Gaten boder mangler ofte hygiene. Nei, stedet å spise 'paladares', private restauranter, billige og ofte fin kvalitet. Cubansk mat er en smeltedigel av ingredienser fra hele verden, ofte sammen til store deler av kjøtt (fleskestek, svinekjøtt ben, stekt i appelsinjuice kylling eller grillet casseler rib) og kombinert med hvit ris og svarte bønner i saus, stekt banan og muligens dampet yucca med søt løk og moden avokado. Den cubanske holder unna sakkarin som guavegelei desserter, ris pudding og puddingen

 Hoteller I Cuba pa netter