VBWebdesign       2015METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

China

 Beijing-xi’an-Shanghai ( 10 )

 Beijing-xi’an-Shanghai-Suzhou-Hangzhou ( 15 )

 Beijing-Canton

 Shanghai-Beijing-NK

 Beijing-Shanghai-Guilin

Store kontraster i Kina

Kina er et stort land med store kontraster. Mens det store og tynt befolkede Gobi-ørkenen og Himalaya en stor del av interiøret cover, er de store byene og mange landsbyer i den fruktbare lavlandet østlige delen av Kina. Gjennom sin kyststripe munner de to største elver, Huangho og Yangtze, The Yellow Sea off. Sørkysten er fjellrikt og har mange øyer. Restene av en 5000 år gammel kultur og vakker natur i Kina tilbyr et bredt spekter av turisme alternativer.

Kina er et utvalg av moderne byer og fargerike landsbyer. Beijing, Chengdu, Guangzhou er nå travle byer med ultra-moderne kjøpesentre. Men atmosfæren av det gamle imperiet er å smake den forbudte by i Beijing, eller den gamle, befestede byen Pingyao godt: en tidsmaskin til Kinas fortid. Den tidligere hovedstaden i Xi'an er en spesielt travel, men trivelig by. I mange landsbyer er fortsatt en ting å finne den gamle kinesiske folkekulturen tilbake. Men i forhold til den pulserende gatelivet i de tradisjonelle områdene forble, skjer mange steder i Kinas modernisering på toppfart.

Grunnlaget for det kinesiske imperiet ble lagt av Qindynastie ( 200 f. Kr. ) , Som kalles Kina. Den første keiseren beordret foreningen av forsvar, som den kinesiske mur ble født. Hans grav kompleks , med tusenvis av terrakotta soldater , regnes som en av de største skattene i verden. Under Tang og Sung -dynastiet (700-1200 e.Kr. ca.) , Viktige oppfinnelser som krutt , utskrift, kompass og papirpenger. Kinesisk porselen var allerede en unik kvalitet . Den kinesiske siden var allerede verdenskjent. Alle store monumenter som Den forbudte by , Himmelens tempel i Beijing , og mange templer over hele landet, som dateres tilbake til de siste dynastiene i Kina, Ming og Qing keiserne ( 1368-1911 ) . Gikk tapt mange av de gamle skattene . Under kulturrevolusjonen ( 1966-1976 ) Globalisering, amerikanisering og modernisering nå i økende grad undergrave den tradisjonelle kulturen , som er godt synlig på gata er ...

 Beijing-Shanghai