VBWebdesign       2015METRO TOURS

Om oss Kontakt oss

Australia

 Australia March 2015

Store avstander blir belønnet i Australia

Den røde kontinentet med endeløse ørkener er et attraktivt turistmål med mye tid fordi områdene ikke er i Australia rundt hjørnet . Spesielt på kysten , livet er bra for våre kolleger som elsker sport og natur , men også i økende grad har et øye for kunst og kultur. Du vil aldri sitte i ørkenen med ingen til å utfordre , men du kan også dager med nedsenking i de store temaparkene er bare et steinkast fra hverandre . Coral Reef og landskapet med bemerkelsesverdig fjellformasjoner er blant høydepunktene . Haier , krokodiller og en rekke opplevelsesturer gi eventyr, fordi det er også uatskillelig fra Australia .

Cosmopolitan metropoler med skyline

Vakre gamle sjarmerende landsbyer har ikke Australia eller du må være en fan av atmosfæren i den berømte serien The Flying Doctors Legen ble satt ned. Slike landsbyer der tiden synes å stå stille det er nesten øde outback i Australia . Byene har sin egen sjarm . Sydney er den kulturelle hovedstaden med store museer og attraksjoner som operahuset og Harbour Bridge. Melbourne er kjent som musikken byen i Australia hvor mange motedesignere er plassert . Begge byene er kosmopolitisk metropol med en skyline av skyskrapere .

Penguins ser i Australia
Naturen er i Australia viktig, vitner tusenvis av naturparker og reservater . Mest til fantasien den fantastiske korallrev ( Great Barrier Reef) , den mystiske regnskoger , rust rød stein kjeder i ørkenen ( som Uluru / Ayers Rock ), den største sand øy i verden Fraser Island , og en av de siste ekte fjellet villmarksområder på øya Tasmania. Hver storby i Australia har en dyrepark hvor du kan se koalabjørner , wombats og Platypus se nesten umulig å finne i naturen . Kenguruer ser du hvor som helst i Australia . Til pingvinene , delfiner , hvaler , sjøløver og krokodiller bade i sjøen , bare for å bestille en tur .
Allsidig matkultur i Australia
Ankomsten av mange forskjellige migranter i Australia har et mangfoldig matkultur gitt . Jugoslaver , kinesisk , japansk , tyrkere, grekere , italienere , vietnamesiske , indiske og thailandske retter innført nye , ukjente ingredienser og drikke samt andre matvaner som raskt ble populær blant australiere. Dette er mye av valg av alle typer restauranter med rimelig, utmerket mat . Er den typiske australske grill, nasjonale parabolen . Viser biff, lam , kenguru , kamel , bøffel fisk eller grillet . Fisk i Australia er ganske dyrt , men lett tilgjengelig, inkludert spesielle sjømatrestauranter